Cevaplar (2)
Anlattığın belirtiler doğrudan debriyaj salma rulmanı (bilyası) aşınmasına işaret ediyor. Bu modeldeki 6 ileri manuel şanzımanlarda fabrikasyon bilyanın içindeki gresin zamanla özelliğini yitirmesi sonucu sürtünme sesi başlaması oldukça yaygın bir durum. Ses debriyaja basınca kesiliyorsa bilya üzerindeki yük kalktığı içindir. Şu an için sadece ses yapar ancak ilerleyen aşamada bilya tamamen kilitlenirse baskı şemsiyelerine zarar verip yolda bırakabilir. Sadece bilya değiştirmek için şanzıman işçiliği ödemek mantıklı değil. Setin durumunu kontrol ettirip baskı-balata-bilya şeklinde komple set değişimi yapmanı öneririm. 2026 yılı özel servis şartlarında işçilik dahil 12.000 - 16.000 TL bandında bir maliyet çıkarabilir. Eğer vites geçişlerinde sertlik yoksa bir süre daha takip edebilirsin.
Kardeş boşuna panik yapma, o sesle 20 bin km giden var ama kafa ütüler. Parça kodu Mobis tarafında güncellendi, alırken güncel seri bilya istersen tekrar yaşamazsın. Şanzımanı indirtmişken krank keçesini de kontrol ettir, 500 liralık parça için sonra yine 5-6 bin lira işçilik verme ustaya.
Aynı sorunu geçen yıl 130 binde ben de yaşadım hocam. Teknik olarak release bearing denilen parça bu araçlarda tasarım hatası nedeniyle erken aşınıyor. Ben o dönem Luk marka setle değiştirdim, içinden çıkan bilyanın bilyaları resmen dağılmak üzereydi. Eğer ses soğuk motorda daha belirginse hiç riske atma derim.