Cevaplar (4)
Hyundai i20 PB (2012-2014) modellerinde bu durum oldukça yaygın bir kronik sorun. Servisin 22.500 TL istemesinin sebebi, genellikle tamir yerine komple direksiyon kutusunu değiştirmeyi tercih etmeleridir. Ancak sorun sadece plastik tıkırtı burcundaysa şu seçenekleri değerlendirebilirsin:
- Sadece Burç Değişimi: Piyasada satılan daha dayanıklı (teflon vb.) burçlarla 3.500 - 5.500 TL bandında bu işi çözen özel servisler mevcut.
- Revizyon: Direksiyon kutusu revizyon merkezleri 8.000 - 10.000 TL civarına garantili tamir yapabiliyor.
- Kontrol: Eğer direksiyon milinde boşluk veya korozyon varsa sadece burç değiştirmek sorunu 3-4 ay sonra tekrar ettirir.
Eğer mil sağlamsa, yetkili servise o parayı bayılmak yerine iyi bir direksiyoncu bulup sadece burç değişimi yaptırmak çok daha mantıklı.
Boşuna kutu değiştirip parayı çöpe atma hocam. Geçen sene 2014 model aracımda 130 binde aynı sesi duydum, internetten 650 liraya güçlendirilmiş burç aldım. Sanayide tanıdık ustaya 1500 lira işçilik verdim taktırdım, 1 yıldır tık demiyor. Servis her zaman en pahalı yolu seçer.
Hocam 22 bin lira nedir ya? 2025 ekim ayında arkadaşın i20'ye maslak'ta 6 bin liraya revizyon yaptırdık kutu gibi oldu. Sadece burç değişince bazen milin ayarı kaçıyor, iyi bir direksiyoncu bulup revizyon yaptır geç derim.
Kutuyu sökmeden burç diyip geçmeyin. Mil dişlerinde aşınma varsa sadece burç kurtarmaz, 2 ay sonra yine lokurdama başlar. Eğer mil sağlamsa özel serviste 5 bin liraya halledilir ama mil gitmişse revizyon şart.