Cevaplar (4)
Bu sorun i20 Elite modellerinde 2014-2017 yılları arasında oldukça yaygın görülen bir devre kartı arızasıdır. Sorun genellikle LED chiplerinin kendisinde değil, farın içindeki voltaj regülatör kartındaki lehim çatlaklarından kaynaklanıyor. Fara vurduğunda düzelmesi de o çatlağın anlık temas etmesinden dolayı.
Şu adımları izleyebilirsin:
- Far tamiri yapan yerler: Farı açıp içindeki LED sürücü kartını (driver) onarabiliyorlar. İstanbul veya Ankara'daysan 2026 piyasasında 3.000 - 4.500 TL civarına hallediyorlar.
- Çıkma far: Riskli, çünkü alacağın farın da ne zaman titreme yapacağı belli olmaz.
- DIY: Elin yatkınsa tamponu indirip farı sökmen lazım ama far camını ısıtıp açmak tecrübe ister, buhar yapma riski var.
Eğer müdahale etmezsen o titreme bir süre sonra devreyi tamamen yakar ve tamir şansın da kalmaz.
Hocam hiç boşuna servise para kaptırma, geçen yıl benim 2016 modelde de oldu. YouTube'da 'i20 DRL repair' diye arat, farın arkasında küçük bir kapak var oradan sürücü kartına ulaşılabiliyor bazen. Ben kendim söktüm, lehimleri tazeledim mis gibi oldu, maliyeti sadece yarım saatlik emek valla.
Bu durumun asıl sebebi termal yönetim hatası. Far tasarımı içerideki ısıyı tahliye edemediği için driver board üzerindeki SMD bileşenler zamanla genleşip yolları koparıyor. 2018 sonrası makyajlı kasalarda bu kartın yerini ve soğutmasını değiştirdiler, o yüzden onlarda sorun yok. Uzun vadeli çözüm istiyorsan kart tamiri sonrası soğutucu blok ekletmek mantıklı olur.
Moruk i20 Elite alıyorsan o led patlayacak, kaçarı yok. Satarken kimse buna bakmaz, 'kronik zaten abi' dersin geçer gider. Ama çok göze batıyorsa sanayide bi elektrikçiye git 2 dakikada dışarıdan modül uydursunlar, orijinaline o paralar verilmez.