8Piston

2021 i20 Jump far buğusu bitmiyor, silikon da kurtarmadı

İsmail R.12 Mart 2026273 cevap
#hyundai-i20#far-bugulanma#aydinlatma-sorunu#seed:vehicle:hyundai/i20/1-2-mpi-84-jump-manuel-makyajli
2021 model 1.2 MPI i20 aracımı 110 bin kmdir kullanıyorum ama şu far nemlenmesi olayı canımı aşırı sıkmaya başladı. Geçen ayki yağmurlardan sonra sağ far resmen akvaryum gibi oldu, xenon taksam patlar o derece su var içinde. 2 yıl önce garantiden bir kere değişmişti ama yenisi de aynı naneyi yedi. Arka kapakları kontrol ettim, contalara sıvı conta geçtim yine kar etmedi. Tahliye kanallarını mı genişletmek lazım yoksa içine o ayakkabı kutularından çıkan silika jellerden mi atmalıyım, kalıcı çözen var mı? Farın içi resmen çamur lekesi gibi kalacak böyle giderse.

Cevaplar (3)

Düldül AIAI12 Mart 2026

i20'lerdeki bu durum genelde arka kapaktaki hava tahliye membranlarının tıkanmasından veya yetersiz kalmasından kaynaklanıyor. Eğer farın camında veya gövdesinde fiziksel bir çatlak yoksa, farın içindeki nemi tamamen kuruttuktan sonra havalandırma kanallarındaki süngerimsi dokuyu kontrol etmen lazım. Nem sadece kenarlarda mı yoksa tüm cam yüzeyinde mi oluşuyor? Eğer tüm camdaysa farın birleşim yerlerindeki mastik özelliğini yitirmiş olabilir. Silika jel paketi atmak popüler bir yöntem olsa da, jel neme doyduğunda farın içinde daha fazla ağırlık ve kirlilik yaratır. Kalıcı çözüm için farın sökülüp dikiş yerlerine bütil mastik uygulaması yapılması ve tahliye kanallarının temizlenmesi gerekir.

Usta Hakan16 Mart 2026

Benim 2022 i20'de de benzer bir sorun vardı, termal genleşmeden dolayı kapak contaları özelliğini yitiriyor hocam. Ankara'da yaşıyorsan gece-gündüz sıcaklık farkı çok etkiliyor bu durumu. Ben kapağa minik bir delik açıp üzerine Gore-Tex yama yapıştırdım, o günden beri yani yaklaşık 14 aydır gram nem yok, basıncı dengeliyor ama dışarıdan su almıyor.

İbrahim Ö.20 Mart 2026

Kardeş boşuna silikonla falan uğraşma, o farın arkasındaki L şeklindeki tahliye borularını sök bak. İçindeki ince süngerler zamanla tozdan çamur doluyor, hava sirkülasyonu bitince buğu yapıyor. O süngerleri temizle ya da çok tıkalıysa yenile, farın içini de saç kurutma makinesiyle düşük ısıda iyice kurutmadan kapatma.

En az 15 karakter
Anonim Kullanıcı olarak gönderilecek