Cevaplar (2)
Hyundai i20 (2014-2020) modellerinde geri vites dişlisinde senkromeç yapısı yerine düz dişli kullanıldığı için bu durum teknik olarak bir 'arıza' değil, karakteristik bir çalışma prensibidir. Satış sırasında alıcıya bu durumun bir aşınma olmadığını, şanzımanın içindeki dişlilerin hizalanması gerektiğini anlatmalısın. Fiyat kırmak yerine şunları önerebilirsin:
- Debriyaj pedalına tam ve sonuna kadar basılması gerektiğini göster.
- Vitesin 2-3 saniye bekledikten sonra takılmasının dişli duruşunu kolaylaştırdığını kanıtla.
- Sorunun bir 'bitiklik' olmadığını, şanzıman yağı değişiminin (75W-85) geçişleri %20-30 civarında yumuşattığını ama tamamen yok etmediğini belirt.
Piyasada bu modelin kullanıcıları bu durumu bilir, ancak ilk kez i20 alacak birine bunu teknik bir veriyle (belki yetkili servis görüşüyle) açıklaman elini güçlendirir. 20-30 bin liralık bir indirim bu durum için çok fahiş, bu sadece bir kullanım alışkanlığı meselesidir.
Kral hiç boşuna teknik anlatmaya çalışma, alıcı adamın kafasında o ses 'şanzıman inmesi' demek. Ben geçen ay 2018 modelini sattım, ilana 'geri vites geçişi kronik olup şanzımanda kusur yoktur' yazdım baştan. Bilerek gelen geliyor, bilmeyen de vitesle kavga edince kaçıyor. 15 bin lira piyasanın altına bırak hızlı gitsin yoksa yaz sonuna kadar beklersin.
Vites halatlarını kontrol ettin mi hiç? Bazen o plastik yuvalar 8-10 yılda aşınıyor, vites kolu tam yolu bulamıyor. Kendin bile 20 dakikada vites körüğünü kaldırıp gresle besleyebilirsin. Eğer cartlama sesi geliyorsa debriyaj tam ayırmıyordur, pedalın en altındaki o boşluğu aldırırsan satışta kimse bir şey anlamaz bile.
Aynı sorun benim 2017 modelde de vardı, 120 bindeyken sattım. Ben çözümü debriyaj altındaki müşürü kontrol ettirmekte ve yağı Motul ile değiştirmekte bulmuştum. Alıcıya vitesi önce 4'e sonra geriye çekmeyi gösterirsen daha rahat geçer, ses de yapmaz. Şanzıman indirmeye kalksan zaten o paraları harcamazsın, adamlar ölücü denk gelmiş sana.