Cevaplar (3)
Hyundai i20 PB Facelift (2012-2014) modellerindeki bu durum tamamen direksiyon kutusu içindeki plastik burcun (tıkırtı burcu) aşınmasından kaynaklı kronik bir sorundur. Çoğu usta kutu değişimine yönlendirse de aslında 1.500 - 2.500 TL bandındaki orijinal parça ve 4.000 - 6.000 TL işçilikle (Mayıs 2026 piyasası) revizyon mümkündür. Alıcıların 'kutu değişecek' korkusuyla 40 bin TL indirim istemesi piyasa gerçekleriyle uyuşmuyor. Satışta sorun yaşamamak için şu yolu izleyebilirsin:
- Sorunu revizyonla çözüp faturasını alıcıya göster.
- Eğer yaptırmayacaksan, bunun bir güvenlik zafiyeti değil akustik bir kusur olduğunu ve revizyon maliyetinin maksimum 8-10 bin TL tutacağını net bir şekilde belirt.
- Direksiyon milindeki boşluğu kontrol ettir, eğer sadece burç değil mafsalda da boşluk varsa o zaman iş biraz daha ciddileşebilir.
Bu i20'lerin kaderi bu hocam, 10 arabanın 8'inde var. Ben alırken 15 bin lira kırıyorum direkt, yaptırıp satıyorum. Sen de 10-15 bin aşağısına ver gitsin, uğraştığına değmez piyasa zaten durgun şu ara.
Aynı i20 bende de vardı, 2024 haziranda İkitelli'de 5 bin liraya komple revizyon yaptırıp kurtuldum. Alıcıya laf anlatamazsın kral, adam Google'a yazınca 'direksiyon kutusu' başlığını görüp kaçıyor. Yaptır faturasını koy, 'kronik sorunu giderildi' diye yaz ilana daha hızlı gider.
Sorun tamamen polimer malzemenin termal döngü ve sürtünmeyle tolerans dışına çıkmasıyla alakalı, mekanik bir kırılma riski sıfıra yakın. Kestamid malzemeden tornada yaptırılan burçlar orijinalinden daha uzun ömürlü oluyor. Expertizdeki arkadaşların her tıkırtıya 'direksiyon kutusu değişecek' demesi de ayrı bir cehalet zaten.