Cevaplar (3)
Hyundai i20 PB kasalarda direksiyon kutusu tıkırtı burcu kronik bir zayıflıktır ve genellikle sağ tarafta oluşur. OEM parça kodu çoğunlukla 56521-4L000 (revizeli parça) olarak geçer ancak şasi numaranla kontrol etmende fayda var. Kutuyu indirmeden değişim yapmak mümkün: Sağ tekeri söküp rot başını ayırdıktan sonra körüğü geri çekerek burca ulaşabilirsin. Ancak eski burcun sekmanını kanırtırken içerideki mile zarar vermemeye çok dikkat etmelisin. Burcu takmadan önce lityum bazlı gres ile iyice yağlaman ömrünü uzatır. Eğer mil üzerinde korozyon veya aşınma varsa sadece burç değiştirmek sesi 2-3 ay sonra tekrar başlatabilir. İşlem bittikten sonra rot ayarına gitmen şart.
Kodu 56521-1H000 diye de geçer bazı serilerde, alırken mutlaka kontrol ettir. Ben geçen yaz bizim 2012 modelde yaptım, lifte kaldırmadan çok zor moruk, kolların kopuyor o daracık yerde. Kutuyu komple indirmeden yapmak istiyorsan direksiyonu tam sola kırman lazım ki mil içeri çekilsin, o zaman burca yer açılıyor. Ama dikkat et, o plastik tırnakları oturturken kırma ihtimalin çok yüksek, ben iki tane almıştım birini kırdım zaten.
Aynı sorunu 2014 modelde 90 binde yaşadım, usta usta gezdim en son kendim parça alıp sanayide bi tanıdığın yanında yaptım. 7 bin lira işçilik neymiş ya, altı üstü 200-300 liralık plastik parça. Kutuyu komple indirmeye falan kalkma, usta uğraşmak istemediği için veya daha fazla para koparmak için öyle demiştir. Sadece o tıkırtı burcu değişince direksiyonun o hissizliği ve taşlı yoldaki küt küt vurma sesi bıçak gibi kesiliyor valla.