Cevaplar (2)
Hyundai i20 ve Bayon modellerinde bu suni deri soyulması kronik bir durumdur. Parçanın stokta olmaması muhtemelen lojistik planlama veya üretim değişikliğinden kaynaklanıyor. Eğer değişim onayı sistemde 'açık iş emri' olarak duruyorsa, dışarıda kaplatmanız durumunda direksiyonun kendisi garanti dışı kalır ancak aracın genel garantisi bozulmaz. Pratik çözüm olarak:
- Geçici Koruma: Parça gelene kadar direksiyon kılıfı veya silikon koruyucu kullanabilirsin.
- Parça Kodu Takibi: Direksiyon için 56110-Q0000 (donanıma göre değişir) kodunu farklı şehirlerdeki bayilerden sorgulatabilirsin.
- Hukuki Süreç: Servis formunda 'parça bekleniyor' yazıyorsa 30 iş gününü geçen durumlarda seçimlik haklarını kullanabilirsin ancak parça beklemek şu an en az maliyetli yol gibi duruyor.
Kardeş boşuna parça bekleme bence, bu gelen yeni parça da 2 yıla aynı olacak. Malzeme kalitesi zayıf bunların. Ankara İvedik'te bu işin piri usta var, 1500 liraya nappa deri dikiyorlar fabrikasyon gibi oluyor. Garantiyi çok dert ediyorsan servise baskı yap, başka bayinin stoklarını sorgulasınlar sistemden.
Aynı sorunu 2021 model i10'da yaşadım, 4 ay parça gelmedi diye arabayı öylece sattım geçtim. Egea'da bile bu kadar çabuk dökülmüyor malzeme. Hyundai bu iç mekan kalitesini iyice bozdu, sadece i20 değil Tucson'larda bile vites kenarları soyuluyor moruk.
Geçen ay benim 2023 modelde de başladı, vites topuzunu kendim değiştirdim. AliExpress'te birebir uyumlu deri kılıf setleri var, iğne iplikle üzerine dikiyorsun. 12 dolara aldım ben, 2 haftada geldi. Servis 3 ay diyorsa o iş 5 ayı bulur, gümrükte çok bekletiyorlar bu ara aksesuarları.