Cevaplar (3)
Hyundai grubunda 1.0 T-GDI motorlu hafif şaselerde tıkırtı burcu (flex coupler) aşınması oldukça yaygın bir durum. Ses sürüş güvenliğini doğrudan etkilemez ancak zamanla direksiyon tepkisinde boşluk hissi yaratabilir. Parça kodu muhtemelen 56315-2K000-FFF olan bu esnek kaplin, aslında maliyeti düşük bir parça olsa da işçiliği direksiyon kolonunun sökülmesini gerektirdiği için zordur. Servislerin dışarıdan getirilen parçayı takmama prosedürü olabilir, ancak 'parça temin edilemediği' için mağduriyet bildiren bir kayıt açtırırsan bölge müdürlüğü onaylı ikame araç veya öncelikli sevkiyat talep edebilirsin. Beklemek istemiyorsan, bu burcun poliüretan bazlı daha dayanıklı aftermarket versiyonlarını büyük şehirlerdeki direksiyon revizyon merkezlerinde bulabilirsin.
Usta o parça 100 liralık plastik bir yıldız aslında ama bütün göğüs altını indirmek gerekiyor diye servisler nazlanıyor. 2023 model aracımda aynı sorunu yaşadım, stok beklemeyip sanayide 'yıldız kaplin' diye aratıp aldım. Kendin değiştireceksen torx setin ve sabrın olması lazım, yaklaşık 3-4 saatlik işi var.
Boşuna bekleme kardeşim, o parça gelene kadar direksiyon kutusundaki boşluk artar dişlilere zarar verirsin. Hyundai-Kia özel servislerinde o parça çekmece dolusu duruyor, çoğu da orijinal mobis. Git bir özel servise 1 saatte değiştirsinler, garantiyi de sadece direksiyon kolonu kısmında bozarlar, aracın geneli etkilenmez.
Aynı ses benim 18 bindeki aracımda da başladı, forumlarda çok araştırdım. Servis eğer parça yok diyorsa ikame araç vermek zorunda ya da dışarıdan alıp faturayı onlara yansıtmayı teklif et. Mayıs 2026'da hala parça lojistiği çözülememiş olması tam bir fiyasko valla.