Cevaplar (1)
2014-2018 arası i20 modellerinde bahsettiğin tıkırtı burcu sorunu oldukça tipik bir durum. Direksiyon kolonu içindeki o küçük plastik parça aşındığında mekanik bir boşluk yaratıyor ve bu da o karakteristik sesi yapıyor. Ankara özelinde sadece burç değişimi için 3.500 - 5.000 TL arası bir işçilik maliyeti çıkabilir çünkü direksiyon kolonunun komple aşağı indirilmesi gerekiyor. Parçanın kendisi 500-700 TL bandında oldukça ucuzdur. Ancak bu işlem sırasında direksiyon açı sensörüne zarar verilmemesi kritik, mutlaka işi bilen birine yaptır. Bakım maliyeti konusunda 1.0 T-GDI motorun 120 bin ağır bakımı (bujiler ve DCT hidroliği dahil) yaklaşıyor, bütçeni ona göre ayarlamanı öneririm.
Parça kodu 56315-2K000-FFF olması lazım, internette 600 lira bir şey. Ben geçen yıl kendim sökmeye niyetlendim ama direksiyon kolonunu indirmek gerçekten çok uğraştırıyor, özel aparat gerekiyor bazen. Bostancı sanayide bi ustaya 3000 lira işçilikle hallettirdim geçen mart ayında, ses falan kalmadı.
Dostum 1.0 T-GDI motor seri ama i20'nin bu direksiyon ve sert süspansiyon olayı insanı yoruyor. 2021 Clio 5'e geçtim geçen yıl, konfor olarak i20'yi aratıyor ama masraf kalemleri çok daha öngörülebilir geliyor bana. i20'de 120 binden sonra DCT kavrama masrafı çıkarma ihtimali de var, o tıkırtıyı yaptırıp direkt ilana koy bence.
Maliyet analizi yaparken sadece periyodik bakıma bakma, i20'de bu direksiyon burcu dışında bir de amortisör takozları çabuk kuruyor. Ben excel tutuyorum, benim 2017 modelin son 2 yıllık yürütme maliyeti enflasyon hariç dolar bazında bile %15 arttı parça fiyatlarından dolayı. VAG grubuna geçsen parça fiyatı x1.5 olur ama işçilik hemen hemen aynı kalır.