Cevaplar (3)
Focus Mk2 Station Wagonlarda bu durum kronikleşmiş bir gövde birleşim kusurudur. Su genellikle iki ana yoldan girer: tavan raylarının arka uçlarındaki birleşim çatlakları ve stop lambası contalarının özelliğini yitirmesi. Uzun yolda nem, özellikle arka park sensörü beyni (varsa) ve bagaj kapağı kilidinin korozyona uğramasına neden olabilir. Gitmeden önce şu adımları izle:
- Tavan Kanalları: Tavan raylarının bagaj kapağıyla birleştiği yerdeki mastiği kontrol et, kılcal çatlak varsa üzerini Dayson mastik ile geç.
- Stop Lambaları: Stopları söküp arka sünger contalarını temizle ve silikon gres ya da ince bir kat siyah silikonla destekle.
- Tahliye: Stepne havuzundaki tahliye tıpalarını açarak biriken suyu boşalt ve kurula.
Eğer bagaj döşemesi ıslak kalırsa 3000 km'lik yolda koku dayanılmaz hale gelir, mutlaka kurutman lazım.
Kardeş o su sadece stepneye dolmuyor, arka çamurluk içlerinden yürüyor. Benim 2008 SW'de tavan döşemesinin köşesi de sararmıştı. Uzun yola çıkmadan hallet yoksa o nemli havada 10 saat araba sürmek kafayı yedirtir, koku direkt burnuna gelecek çünkü.
Boşuna servise gitme dünya para isterler, kendin 150 liraya halledersin. Ben geçen yıl 2011 modelimde yaşadım, stopları sökünce gördüm ki süngerler resmen çamur olmuş. Nalburdan aldığım siyah silikonla hem stop kenarlarını hem de tavan rayı ek yerlerini besledim, bir yıldır gram su girmiyor.
Yapısal bir sorun aslında, metal yorgunluğuyla beraber puntolardaki fabrika çıkışlı sızdırmazlık macunları kuruyor. Eğer tavan rayı kanalında çatlak varsa kılcal sızıntı yapar. UV direnci yüksek bir poliüretan mastik kullanmanı öneririm, normal silikon güneşte hemen atar.