Cevaplar (2)
1.6 TDCi (PSA DV6) motorlarda bu sorun maalesef kronik ve ciddi bir risk. Turbo yağ besleme borusundaki o mikro süzgeç, yağdaki karbon birikintileriyle tıkandığında turbo miline giden yağ akışını keser ve turboyu dakikalar içinde yakar. 218 bin km, bu riskin tavan yaptığı bir seviye. Uzun yola çıkmadan önce şu adımları izlemeni öneririm:
- Süzgeç İptali/Yenileme: Çoğu usta süzgeci tamamen iptal edip yeni tip (genişletilmiş) yağ besleme borusu takmayı önerir.
- Karter Temizliği: Süzgeç tıkandıysa karterde de çamurlaşma (sludge) vardır. Karter süzgecini (yağ pompası emişi) mutlaka temizlet.
- Yağ Değişimi: İşlem sonrası kaliteli bir 5W-30 (Ford WSS-M2C913-C/D onaylı) yağ ve orijinal filtre kullan.
Eğer turbodan şu an 'ambulans sesi' gelmiyorsa şanslısın, önleyici müdahale seni 30-40 bin liralık masraftan kurtarır.
Aynı motorlu 2012 model araçta 185 binde başıma geldi, otobanda giderken 'çat' diye ses geldi mil kesti. Turbo revizyonu, borular, yağ bakımı derken geçen sene 18 bin lira verdim İvedik'te. Ses yok diye güvenme, o süzgeç bir anda doluyor valla yolda kalırsın.
P0299 kodu vermesini bekleme. Turbo girişindeki pervaneyi elinle kontrol et, boşluk (play) varsa zaten yolculuk tehlikeli. O süzgeç PSA grubunun en büyük hatası, direkt iptal edip geçiyoruz biz serviste.
Kral hiç riske girme, o boru kodu 1479839 diye geçer, yan sanayisi 600-700 lira bir şey ama sen orijinal al. Geçen yaz kendim değiştirdim, süzgeci kargaburnuyla içinden söküp attım, yağ akışı rahatladı. Boruyu takarken pullara dikkat et, sızdırırsa manifoldu tekrar sökmek zorunda kalırsın.