Cevaplar (2)
Focus MK4 ve MK4.5 kasalarda B sütunu ve emniyet kemeri mekanizması tıkırtısı oldukça yaygın bir şikayet. Servisin istediği 17.500 TL muhtemelen 'komple trim revizyon paketi' adı altında yüksek işçilik saati içermesinden kaynaklanıyor. Bu sorunu çözmek için servise bu kadar ödeme yapmak yerine şu alternatifleri değerlendirebilirsin:
- Özel Trim Servisleri: İstanbul Bostancı veya Ankara İvedik gibi yerlerde sadece trim sesi üzerine uzmanlaşmış yerler bu işlemi 3.000 - 5.000 TL arasına garantili hallediyor.
- DIY Çözüm: Sesin ana kaynağı emniyet kemeri yükseklik ayar kızakları. Oraya ince bir bez bant (Tesa) uygulaması %90 sonuç verir.
Eğer aracının garantisi devam ediyorsa bu işlemin 'kronik hata' kapsamında ücretsiz yapılmasını talep et, çünkü bu kullanıcı hatası değil üretim/montaj tolerans sorunudur.
Ford'un bu kasada kullandığı plastik tırnakların tolerans değerleri çok düşük. Isı değişimlerinde malzeme genleşip daraldığı için o tıkırtı kaçınılmaz oluyor. Servisin sunduğu kit aslında 'NVH' (Noise, Vibration, Harshness) iyileştirme paketi ama 17 bin küsur TL tamamen işçilik şişirmesi. Başka servisten de teklif al, bazısı iyi niyet garantisinden %50 indirim yapabiliyor.
Valla kardeşim bende de 2021 olanı vardı, 20 binde başladı o ses. Servise gittim 'yol şartı' dediler geçtiler, para istediler yaptırmadım. Sonra sattım Egea aldım, inanır mısın o bile daha sessizdi bu konuda. Focus'un sürüşü güzel ama bu trim işi insanı arabadan soğutuyor, bence dışarıda iyi bir ustaya 2 bin liraya hallettir.
Hocam o parayı sakın verme yazık günah ya. Ben geçen yıl 2022 model aracımda kendim söktüm orayı, plastik levye setiyle 10 dakikada açılıyor. Emniyet kemerinin girdiği o metal rayın arkasına 2 mm'lik yapışkanlı keçe yapıştırdım, taş gibi oldu. Toplam maliyetim 150 lira falan, o da keçe parası.