Cevaplar (1)
Focus 4.5 kasalarda karşılaşılan bu durum genellikle BMS (Battery Management System) sensörünün hassas kalibrasyonundan veya fabrikasyon gelen akünün düşük şarj kapasitesinden kaynaklanıyor. Sistem akü voltajı %70-75 bandının altına düştüğü an enerji tasarrufu için FordPass modülünü ve anahtarsız giriş sensörlerini kapatır. Şu detayı kontrol edersen daha net konuşabiliriz: Aracı stop ettikten 10 dakika sonra gizli menüden (direksiyondaki OK tuşuna basılı tutarak kontağı açın) akü voltajını okuduğunuzda kaç Volt görüyorsunuz? Eğer 12.2V ve altındaysa aküde erken kapasite kaybı başlamış olabilir. Servise gittiğinizde sadece 'akü ölçümü' değil, BMS yazılım güncellemesi ve akü SOC (State of Charge) değerinin %85'e set edilmesini talep etmeniz gerekiyor.
Benim 2024 modelde de aynı mevzu vardı, OBD cihazıyla bağlandığımda parasitic draw (parazit çekim) değerinin çok yüksek olduğunu gördüm. Ford'un bu modellerde kullandığı telematik ünitesi bazen uyku moduna geçemiyor ve aküden sürekli 0.4A civarı akım çekiyor. Yazılım güncellemesiyle hallediliyor ama servislerin çoğu 'binin düzelir' deyip başından savıyor, ısrarcı olun.
Kral hiç uğraşma, geçen yıl arkadaşın 2025 modelinde de oldu, 3 ay uğraştı en son dışarıda iyi bir EFB yerine AGM akü taktırdı dert bitti. Fabrika çıkışı aküler bazen bayide yatarken çok deşarj oluyor, plakalar sülfatlaşıyor bir kere. 7 bin lira verip değiştirdik biz Ankara İvedik'te, o günden beri derin uyku uyarısı falan gelmedi.
Hocam bende de 1 aylık araç var aynı motor şanzıman, bende de başladı bu uyarı... Acaba kışın soğukta mı yapıyor dedim ama Mayıs ayına geldik hala aynı. Arabayı her gün sürmeyeceksek bu özellikler hep mi kapanacak yani, saçmalık resmen.