Cevaplar (2)
Ford Focus Mk4 (2018-2023) modellerinde görülen bu durum genellikle TCU (Telematics Control Unit) modülünün 'sleep' moduna geçmemesinden kaynaklanıyor. Aracınızdaki parazit akım çekimini (parasitic draw) multimetre ile ölçtüğünüzde, kapılar kilitlendikten 20 dakika sonra değerin 0.05A (50mA) altına düşmesi gerekir. Eğer 0.5A - 0.8A bandında kalıyorsa modem veya BCM ünitesi uyanık kalıyordur. Birinci çözüm olarak BMS (Battery Management System) sensörünün kalibrasyonunu kontrol ettirin; bazen yeni akü tanıtılsa bile sensör hatalı okuma yapıp sistemi derin uyumaya zorluyor. İkinci ve kesin radikal çözüm ise iç sigorta kutusundaki FordPass/Modem sigortasını (genellikle F19 veya model yılına göre F22) çekmektir, ancak bu durumda uygulama üzerinden araca erişemezsiniz.
Sorun sadece modem değil, SYNC 3 ünitesinin bazen kapanırken 'shut down' döngüsüne girmemesi. Ben kendi aracımda (2021 Titanium) akım değerlerini log'ladım, Gateway Module bazen açık kalıyor. Servise gidip son BCM update'ini (2025 sonunda çıkan) yaptırmanı öneririm, bende o güncellemeden sonra tüketim normale döndü.
Valla 180 binde sattım geçen ay benim Focus'u, o derin uyuma yüzünden iki kere yolda kaldım. En son çareyi akü takviye cihazı almakta bulmuştum, bu arabanın karakteri böyle maalesef, çözebilen usta daha görmedim Şaşmaz'da.
Aynı sorunu 2019 modelde yaşadım, usta usta gezmekten yorulunca kendim çözdüm. Sigorta kutusundan modemin elektriğini kestim, 2 haftadır ne derin uyuma var ne bir şey. FordPass zaten çok elzem değil, akünün her sabah bitmesinden iyidir kral.