Cevaplar (2)
Focus 1.0 Ecoboost modellerindeki bu sızıntı, genellikle debriyaj bilyasıyla bütünleşik olan alt merkezin sızdırmazlık elemanlarının ömrünü tamamlamasından kaynaklanır. Sızıntı arttığında hidrolik eksilir ve pedal dibe düşer, bu da trafik ortasında vitesin kilitlenmesine sebep olur. Alıcıların çekinmesi teknik açıdan mantıklı çünkü sadece o küçük merkezi değiştirmek için bile şanzımanın tamamen indirilmesi gerekiyor, bu da işçilik maliyetini parça fiyatının üzerine katlıyor. Şu anki piyasada 2026 Mayıs rakamlarıyla sadece şanzıman indirme-bindirme işçiliği bile 10-12 bin lira bandında. Eğer yaptırmadan satacaksan, alıcının 'açmışken baskı balatayı da değiştiririm' mantığını göze alarak 25-30 bin lira fiyat kırman gerekebilir. LUK veya Sachs marka setle dışarıda yaptırıp faturasını alıcıya sunman aracın değerini korumanı sağlar.
Usta Ankara piyasasında o araba o şekilde gitmez, benden söylemesi. Alıcı haklı, yarın bir gün yolda bıraksa çekici parası bile dünya para oldu artık. Geçen yıl 2017 modelini 70 binde aldım, aynı dert vardı, 18 bin kırdım fiyatı öyle ancak verebildim. Sen onu İvedik'te bir tanıdık usta varsa şanzımanı indirttir merkezi değiştir yoksa ölücüler seni telefonda bitirir.
Kardeş merkez sızdırıyorsa hidrolik seviyesini kontrol et, DOT4 eksiliyordur kesin. Parça kodu 5222628 gibi bir şeydi tam hatırlayamadım ama yan sanayi sakın takma 3 ay sonra yine sızdırır. Kendin yapamazsın lift lazım ama servisin 45 bin çektiği işe sanayide 20 civarı verirsin. Alıcıya faturayı koyarsan 'kronik dert bitti' der daha rahat alır arabayı.