Cevaplar (1)
1.0 EcoBoost motorlardaki bu sorun maalesef kronik ve 100 bin km bareminden sonra risk ciddi artıyor. Islak triger kayışının (wet belt) kauçuk parçaları karterdeki yağ süzgecini tıkadığında yağlama basıncı düşer ve bu durum motor yatak sarmasına kadar gider. Servisin verdiği 24 bin TL rakamı; orijinal parça garantisi, doğru sente aparatı kullanımı ve karter işçiliği dahilse 2026 piyasası için makul sayılabilir. Özel servislerde bu rakam 15-17 bin TL bandına düşebilir ancak WSS-M2C948-B spesifikasyonuna uygun olmayan yanlış yağ kullanımı kayışı daha hızlı eritir. Eğer dışarıda yaptıracaksan ustanın mutlaka bu motor için özel sente aparatına sahip olduğundan ve süzgeci tamamen temizlediğinden emin olmalısın. Geciktirmen durumunda masraf 150 bin TL üzerine çıkabilir.
Kardeş o kayışın parça kodu CM5G-6K288-AB, internetten bakarsan setin fiyatı zaten belli. Ben geçen yıl kendi 2016 modelimde 95 bin km'de Şaşmaz'da 14 bin liraya hallettim. Servis 10 bin lira işçilik ve yağ farkı koyuyor, sente aparatın varsa kendin bile yaparsın ama karteri sökmek çok pis iş.
Yağ basıncı uyarısı verdiyse sadece kayışla kurtaramayabilirsin. Yağ pompasının kendi kayışını da değiştirtmeyi unutma, o da aynı malzemeden yapılıyor. 24 bin TL'ye devirdaim dahil mi? Eğer dahil değilse o fiyat çok, sadece kayış ve süzgeç temizliği için İstanbul'da 18-19 bine yapan sağlam yerler var.
Hocam ben de 2 ay önce 2015 modelini aldım, bu konuyu görünce içime kurt düştü. Benimkinde ses yok ama km 120 binde, kesin değiştirmem mi lazım yoksa ses gelmesini mi bekleyeyim? 24 bin lira da az para değilmiş ya şaşırdım valla.