Cevaplar (2)
Focus Mk4.5 modellerindeki 13.2 inçlik Sync 4 sistemi, APIM modülünün yüksek veri trafiği (özellikle kayıpsız ses akışı ve navigasyon aynı anda açıkken) sırasında aşırı ısınması nedeniyle bu kilitlenmeleri yaşatıyor. 2026 itibarıyla Ford'un yayınladığı v4.2.24 yazılım paketi bu sorunu %80 oranında azaltsa da donanımsal kaynaklı gecikmeler tamamen bitmiş değil. 30 bin km bakım maliyetin şu anki piyasada 12.500 - 15.000 TL bandında seyredecektir. Cupra Leon (1.5 eTSI) geçişinde periyodik bakım maliyetlerin yaklaşık %15 daha yüksek olacaktır ancak MIB3 sistemi son güncellemelerle Focus'a göre daha stabil çalışıyor. Eğer ekran kilitlendiğinde 'Volume Down + Seek Right' tuş kombinasyonuyla soft reset atmayı denemediysen, servise gitmeden önce bu pratik çözümü kullanabilirsin.
Ben de 2025 başında benzer ikilemde kaldım, 155'lik motorun torku çok iyi ama o ekran adamı kanser eder. İzmir Otokoç'ta tanıdık usta var, APIM modülünün arkasına termal ped uygulamasıyla ısınmayı çözdüklerini söyledi, garantiyi bozmadan dışarıda 4 bin liraya halledersin. Bakım için de Şaşmaz'da özel servise geçtim, 15 binlik bakımı 5.500'e kapattım geçen ay.
Hocam 12-14 bin bakım parası çok değil mi ya, ben 2 ay önce aldım arabayı daha 4 binde. Bu ekran bende de dün navigasyon açıkken dondu kaldı, kapatıp açınca düzeldi ama ileride tamamen giderse masrafı ne olur acaba? Garantiden değiştirmezler mi bu ekranı sonuçta kronik demişsiniz...