Cevaplar (3)
Egea 1.4 T-Jet modellerindeki C635 şanzımanlarda kullanılan hidrolik debriyaj rulmanı ve pedal mekanizmasındaki plastik burçlar, bu sorunun ana kaynağıdır. Kalıcı bir çözüm için şu üç noktaya dikkat etmen gerekiyor:
- Parça Seçimi: Orijinal diye takılan Opar kutulu ürünler bazen eski seri olabiliyor. Sachs veya LUK marka setleri tercih edenlerde bu sorunun daha uzun süre tekrarlamadığı biliniyor.
- Yağlama Tipi: Pedal gıcırtısı için plastik burçlara WD-40 sıkmak yerine lityum bazlı beyaz gres veya silikon gres kullanmalısın. WD-40 oradaki plastiği daha çok kurutur.
- Montaj Hatası: Debriyaj çatalının temas noktaları ve bilya yatağı yüksek ısıya dayanıklı seramik gresle yağlanmazsa, yeni parça bile 10 bin km sonra ötmeye başlar.
Eğer pedalda titreme ve ses aşırıysa, debriyaj üst merkezinde de kaçak veya aşınma olabilir, mutlaka kontrol ettir.
Ben de 180 bine geldim aynı araçla, 3 kere değişti o bilya. En son usta şanzıman kulağını ve alt merkezi de değiştirdi, pedal pamuk gibi oldu. Sadece baskı balata bilya değiştirince o gıcırtı pedal mekanizmasından gelmeye devam ediyor, komple sistemin elden geçmesi şart moruk.
Hocam ben 2024 haziranında kendi aracımda (2019 model) bu işi kafaya takıp söktüm. O bilya toz kaptığı an ötmeye başlıyor, Valeo'nun revize edilmiş yeşil kutulu bir serisi var, kodu farklıydı onu taktığımdan beri 30 bin km oldu tık yok. Pedaldaki gıcırtı ise tamamen o plastik mafsalın kurumasıyla alakalı, ben oraya kauçuklu gres bastım resmen, ses anında kesildi.
Bu T-Jet'lerin piyasası bu yüzden hep bir tık nazlı gidiyor. Geçen ay Bursa'da bir tane 110 binde topladım, satana kadar canım çıktı, gelen müşteri direkt debriyaja basıp 'bu niye ötüyor' diyor. Masrafı 12-14 binden aşağı değil artık işçilikle beraber, kronik olduğunu anlatana kadar akla karayı seçiyoruz valla.