Cevaplar (2)
Test sürüşünde duyduğun o ses %90 ihtimalle viraj demiri burçlarından (lastiklerinden) geliyor. Egealarda bu parçalar 30-40 bin km bandında sertleşip özellikle soğuk havalarda ve bozuk yollarda o karakteristik lokurtuyu yapmaya başlar. Aracın yürürüne veya güvenliğine doğrudan büyük bir zararı yoktur ancak sürüş konforunu ciddi bozar. Çözüm olarak sadece burçları değiştirmek bazen yetmeyebiliyor, bazı servisler viraj demiriyle komple değişim öneriyor çünkü burçlar tek başına presli gelirse işçiliği zor. Yetkili serviste 2026 güncel fiyatlarıyla yaklaşık 4-6 bin TL arası bir maliyet çıkarabilirler ama dışarıda kaliteli bir yan sanayi parça ve iyi bir ustayla 1.500 TL civarına halledersin. Alırken rot-balansçıya bir göster, tablalar veya amortisör takozlarında boşluk yoksa sadece burç değişimiyle çiçek gibi olur.
Aynı arabanın 2021 modelini 3 sene kullandım, 50 bin km'ye gelmeden o ses bende de başladı. Özellikle kışın sabahları ilk 10 dakika sanki arabanın ön takımı dökülecekmiş gibi ses yapar, ısınınca biraz azalır. Ben geçen yıl şaşmaz'da sadece lastikleri değiştirip geçtim, 1200 lira mı ne vermiştim o zaman. Satıcı haklı, kronik bir durum ama pazarlık unsuru yapabilirsin usta.
Hocam o sesten kurtulmak istiyorsan kauçuk burç yerine poliüretan olanları araştır internette, biraz daha serttir ama ömürlük olur. Eğer bütçen kısıtlıysa burçların arasına silikon sprey sıkarak sesi 1-2 ay kesebilirsin ama ilk yağmurda yine başlar. Parça kodu yanlış hatırlamıyorsam 51932402 gibi bir şeydi, kendin bile krikoya kaldırıp bi nebze kurcalarsın ama lifte kalksa daha iyi olur.
Z rotlara da baktır mutlaka, onlar da lokurtu yapar ve burçla çok karıştırılır. Eğer sadece kasisten geçerken değil de direksiyonu sağ sol yapınca da tıkırtı varsa amortisör bilyasıdır. Ama anlattığın tam viraj demiri lastiği senaryosu. Değiştirirken piyasa malı değil Opar veya bulabilirsen daha kaliteli bir marka taktır, yoksa 5 bin km sonra yine lokurdamaya başlar.