Cevaplar (2)
M Sport fren sistemindeki yarı metalik balatalar yüksek performans odaklı üretildiği için düşük sıcaklıklarda ve düşük basınçlı frenlemelerde bu rezonansı (squeal) üretir. 2019-2023 arası G20 kasalarda bu durum teknik bir arızadan ziyade bileşen karakteristiğidir. Çözüm için şunları değerlendirebilirsin:
- Balata Değişimi: Tozsuz seramik bazlı balatalara (Ate Ceramic vb.) geçmek sesi %90 oranında keser ancak frenleme hissiyatı bir miktar yumuşayabilir.
- Bakım: Kaliper yataklarının temizlenmesi ve balata arkasına yüksek ısıya dayanıklı seramik gres uygulaması kısa vadeli çözüm sağlar.
- Revize Parça: BMW'nin bu sorun için yayınladığı revize balata kodları mevcut, servis geçmişini kontrol ettirip güncel balata takılıp takılmadığını öğrenebilirsin.
Ses sadece ilk 5-10 dakikada mı geliyor yoksa uzun yoldan sonra şehir içine girince de devam ediyor mu?
Kardeş bende 2020'si var 60 bindeyim, aynı dertten muzdaribim. Borusan'a kaç kere gittim 'güvenlik riski yok' diyip gönderiyorlar, İstanbul trafiğinde dur kalk yaparken yanındaki arabadan utanıyorsun valla. Ben çözümü balata kenarlarını hafif pahlatıp kaliteli bir temizleyici sıkmakta buldum, 3-4 ay götürüyor sonra yine başlıyor.
Almayı düşündüğün araçta disklerin durumuna da bak usta. Eğer disklerde fatura oluşmaya başladıysa o balatalar daha çok öter. Ben geçen hafta 2022 modeline baktım benzer fiyata, o araçta ses yoktu çünkü sahibi 30 binde bir disk balata komple değiştirmiş serviste. Bakımlı araba her türlü fark ediyor.
Problem tamamen brake squeal denilen yüksek frekanslı titreşimden kaynaklı. M Sport kaliperleri büyük olduğu için ısı tahliyesi farklı, balata içindeki metal oranı da yüksek olunca düşük hızda sürtünme katsayısı bu sesi tetikliyor. 2025 başında çıkan revize balatalar var, parça kodunu kontrol et; eğer onlarla değişirse sorun kalmıyor ama setine geçen ay 22 bin lira civarı istiyorlardı.