Cevaplar (3)
B48 motorlu G20 kasalarda bu durum oldukça yaygın bir problem. Bahsettiğin genleşme tankı ile motor bloğu arasındaki havalandırma hortumu (vent hose), motorun çalışma sıcaklığı nedeniyle zamanla özelliğini kaybediyor ve gevrekleşiyor. Bu parça 2021 ortasından sonra revize edildi ancak eski tip plastik yapısı hala yüksek ısı döngülerine karşı hassas. Şu an için en kesin çözüm parçayı güncel kodlu olanla değiştirmek. Ayrıca bu sızıntı sırasında soğutma sıvısının alternatör veya diğer kayışlar üzerine gelip gelmediğini kontrol ettin mi? Eğer sıvı oralara ulaştıysa ileride başka elektrik arızaları tetikleyebilir.
Valla kral BMW'nin plastik kalitesi her zaman böyleydi, F30'da da flanşlar patlardı şimdi G20'de bu hortum çıktı. Ben 2025 başında garantiden değiştirttim, usta bu parçanın alüminyum aftermarket versiyonları var onlardan takarsan ömürlük olur dedi ama Türkiye'de bulması zor.
Abi o parça kodu 17128651298 olması lazım, geçen yıl benim 320i'de başıma geldiğinde 900 liraya OEM parça alıp otoparkta kendim taktım. Servis sadece parça için 3 bin küsur çekmişti o zaman. Çok basit bir klips tutuyor zaten, kendin halledebilirsin ama sistemi havasını almayı unutma sakın.
Hortum çatladıysa sadece onu değiştirmekle kalma, genleşme tankının giriş ağzını da kontrol et. Isıdan dolayı oradaki plastik tırnaklar da yoruluyor, yeni hortumu takarken tankın girişini kırarsan komple depo değişimi gerekir, maliyet 4-5 katına çıkar.