Cevaplar (3)
N13B16 motorlarda turbo yağ ve soğutma sıvısı borularındaki O-ringlerin 100-120 bin km sonrası yüksek ısı döngüsü nedeniyle sertleşip özelliğini yitirmesi oldukça yaygın bir durum. Yetkili servisler genellikle sadece O-ring değişimi yapmak yerine boru setini komple değiştirmeyi (Part No: 11428626652) prosedür gereği zorunlu tuttuğu için maliyet 20-25 bin TL bandına çıkıyor.
Bağımsız servislerde sadece yüksek ısıya dayanıklı Viton contalar kullanılarak bu işlem işçilik dahil 8.500 - 11.000 TL arasına çözülebilir. Eğer yağ sızıntısı egzoz manifolduna ulaşıyorsa yanık kokusu yapar ve ciddi yangın riski oluşturur. Kaçağın sadece yağ mı yoksa soğutma sıvısı (mavi/yeşil sızıntı) kaynaklı mı olduğunu netleştirdiniz mi? Soğutma sıvısıysa durum daha acil olabilir.
Ben de 2024 başında 120 binde yaptırdım aynısını, o zaman bile özel serviste 6 bin lira verdim kral. 24 bin dediğin rakam resmen soygun, boruları yamulmadığı sürece komple değiştirmeye gerek yok, sadece contaları set olarak alıp iyi bir ustaya taktır kafan rahat olsun. Bostancı sanayide bu işin piri usta çok, bir tur orayı dolaş derim.
Usta lokma takımı ve sabrın varsa 4-5 saatini alır kendin de yaparsın. Parça kodu 11427585403 olması lazım yağ dönüşü için, orijinal contalar 1400 lira civarı tutuyor şu an nisan fiyatıyla. Manifoldu sökmeye gerek kalmadan aradan uzanıp halleden usta bulursan işçilikten de yırtarsın, elin yatkın değilse hiç girme ama turbo ısı kalkanı falan çok uğraştırıyor.