Cevaplar (4)
N43 motorun yüksek çalışma sıcaklığı (105-110 derece) ve piezo enjektörlerin elektrik yükü, ateşleme bobinlerini gerçekten rakiplerine göre daha hızlı yıpratıyor. Satışta bu direnci kırmak için şu 3 noktaya odaklanmalısın:
- Parça Tercihi: N43 için Bosch yerine Eldor marka bobinlerin (parça no: 12137594937) ısıl dayanımı çok daha yüksektir. Bosch taktıysan alıcıya 'güncel seri takıldı' demen yeterli olmaz, Eldor ısrarını vurgula.
- Maliyet Gerçeği: 4 bobin + 4 buji değişimi işçilik dahil güncel piyasada 12-15 bin TL bandında. Alıcının 80 bin TL indirim istemesi tamamen fırsatçılık.
- Isı Yönetimi: Eğer aracında yağ soğutucu modifikasyonu veya güncel yazılım varsa bunu belirt, çünkü bobin ömrünü uzatan asıl şey motorun çalışma ısısını stabil tutmaktır.
Nisan ayında benzer bir E92 sattım, alıcıya servis kayıtlarını gösterdim direkt sustu. 170'lik makine her zaman alıcı bulur ama N43 ismini duyan korkuyor valla. Piyasa ölücü dolu moruk, 80 bin neymiş sanki motor kucağında. Eldeki faturaları göster, binici adam zaten o parayı verir.
Bosch takmışsın hata yapmışsın kral, N43'te Eldor harici yalan oluyor hemen. Piezo enjektörler aşırı hassas, bobin ısınınca ark yapıyor. Ben geçen yaz 130 binde kendim değiştirdim, elinde multimetre varsa dirençlerini ölçüp adama göster bak değerler fabrika verisi de, o zaman ikna olurlar.
Valla hocam ben de bakıyorum bu ara 320i ama herkes forumlarda bobin ve NOx sensörü diye ağlıyor. 2024 başında bir arkadaşım yolda kaldı bu yüzden, o günden beri soğuğum. Ama 80 bin indirim isteyen adam resmen dalga geçmiş, o kadar da değil.