Cevaplar (2)
N43 motor kodlu 320i modellerinde kullanılan piezoelektrik enjektörler, sistemdeki yüksek basınç nedeniyle zamanla mekanik olarak yorulur ve sızdırma yapar. Özellikle sabah ilk çalıştırmada 30-40 saniye süren tekleme ve çiğ yakıt kokusu en net belirtisidir. Sorunu kökten çözmek için Index 11 revizyonlu parçalara geçmen gerekiyor; eski seriler (Index 09 ve altı) ne kadar temizlenirse temizlensin tekrar bozulacaktır.
Şu anki piyasada 4 adet enjektörün işçilik ve kodlama dahil maliyeti yaklaşık 100-110 bin TL bandında. A5 2.0 TFSI ile kıyasladığında, Audi tarafında enjektörden ziyade yağ yakma (segman) ve zincir uzama riski daha ön planda. Eğer baktığın araçta enjektörler son 2 yıl içinde Index 11 ile yenilenmediyse, bu meblağı bütçene doğrudan 'beklenen masraf' olarak eklemeni öneririm. Ayrıca enjektör kaçırdığında bujileri ve NOX sensörünü de bozabilir, bu da ek maliyet demektir.
Ben 2024 başında 160 binde olan aracımın tüm enjektörlerini Index 11 ile değiştirdim, o zaman bile 65 bin lira bayıldım usta. Sadece enjektörle bitmiyor, o sızdırma yapınca bujileri ve bobinleri de yanında götürüyor, takımı bozuyor. Ankara İvedik'te düzgün bir yere gitmezsen çıkma enjektör kakalamaya çalışırlar, sakın girme o toplara başın çok ağrır.
Valla hocam bu enjektör riski yüzünden e92 defterini kapattım ben geçen sene. 170 beygir araba için o kadar masrafı göze almak mantıksız gelmişti. Gittim F30 320d aldım, en azından verdiğin paranın karşılığında tork alıyorsun, yakıtı da daha az. N43 hem çok yakıyor hem de her an enjektör işeyecek diye korkutuyor adamı.
Index 11 enjektörlerin parça kodu 13537589048, yurtdışı sitelerinden getirtirsen gümrük vs. dahil belki bir tık daha uyguna gelir ama garanti meselesi sıkıntı olur. Ben geçen ay kendi aracımda INPA üzerinden adaptasyonlarını kendim yaptım, servis sadece işçiliğe 9 bin yazmıştı. Bu e92'ye bineceksen bir tane d-can kablosu alıp yazılım işini öğrenmen şart yoksa her arıza lambasında sanayideki usta moralini bozar.