Cevaplar (2)
G20 kasa kodlu araçlarda karşılaştığınız sunroof fitil sesleri genellikle fitil yüzeyindeki sürtünme katsayısının zamanla değişmesinden veya toz birikmesinden kaynaklanır. Bahsettiğiniz Krytox GPL 205 veya benzeri PTFE bazlı yağlayıcılar, fitillerde fiziksel bir deformasyon yoksa oldukça etkili sonuç verir. Ancak fitillerde sertleşme başladıysa yağlama sadece geçici bir çözüm sunacaktır. 60 bin km bakımı için sadece motor yağı ve filtrelerle sınırlı kalmamanız, ZF8HP şanzıman yağ değişimi periyodunu da bütçenize dahil etmeniz mekanik ömür açısından kritiktir. Yetkili servis ve özel servis arasındaki fiyat farkı genellikle işçilik ve garanti kapsamından kaynaklanır; fitil değişimi gibi trim işlerinde eğer iyi bir usta bulamazsanız yetkili servisin sunduğu uygulama garantisi avantajlı olabilir.
Valla ben de A4 B9.5 ile G20 arasında kaldım tam da bu ses olayları yüzünden forumları geziyorum. Audi tarafında sunroof sesi daha az ama onlarda da devirdaim kroniği can yakıyor. BMW'nin yürütme maliyeti şu an piyasada Mercedes'ten bir tık daha makul kalıyor ama trim sesleri gerçekten moral bozucu.
Benzer durumu 2021 modelde 45 binde yaşadım hocam. Borusan fitil değişimi yaptı ama 6 ay sonra tıkırtılar yine başladı, Ankara Şaşmaz'da bir trimciye gittim fitil arasına ince bir keçe desteği attı o günden beri ses kesti. 60 bin bakımı için de dışarıda Liqui Moly setle 12-13 bin bandına halledersin, servise sırf yağ değişimi için o paraları dökme bence.