Cevaplar (1)
G20 kasa kodlu 3 serisinde 2019-2020 üretimlerinde bu durum oldukça yaygın ve kronik bir fitil sertleşmesi problemidir. Sesin ana kaynağı fitillerin üst tavan sacına sürterken oluşturduğu statik sürtünmedir. Çözüm için şu adımları izleyebilirsin:
- Krytox GPL 105: BMW'nin de teknik bültenlerde önerdiği bu özel yağsız kaydırıcıyı fitillere uygula. Sıradan silikon spreyler toz topladığı için sorunu 1 ay sonra daha kötü hale getirir.
- Mekanizma Temizliği: Ray kanallarındaki gres yağı zamanla tozla zımpara kıvamına gelir. Balata spreyi kullanmadan, sadece basınçlı hava ve tüy bırakmayan bezle temizleyip beyaz lityum gres ile ince bir tabaka yağlaman gerekir.
- Fitil Değişimi: Eğer fitillerde gözle görülür bir kuruma veya çatlama varsa 2021 sonrası revize edilmiş parça koduyla değişim tek kalıcı yoldur.
Aynı dert bende de vardı hocam, 2020 model aracımı 55 binde bu yüzden servise götürdüm. Yetkili servis o zaman 'dış etken' dedi geçti ama Ankara Şaşmaz'da bir trim ustası Krytox sürdü, 1 yıldır tık ses yok. Silikon sprey sakın sıkma, o anlık geçiriyor ama sonra fitili daha çok kurutuyor valla.
Problem aslında sunroof camının kapanma baskı torkundan kaynaklanıyor, TIS dokümanlarında bununla ilgili bir kalibrasyon ayarı var. Cam tavan kapalıyken fitile binen yükü bir nebze azaltmak sesi kesebiliyor. Ben kendi aracımda 2025 başlarında hem yazılım resetleme yaptım hem de fitil temas noktalarına şeffaf koruma folyosu çektirdim, sürtünme katsayısı düştüğü için ses bitti.
Mekanizma raylarına wd40 falan sıkayım deme sakın. O bölgedeki plastik tırnaklar hassas, toz kaptığı an motoru zorlamaya başlar. P090 gibi hata kodları düşürürse komple kaset değişimi isterler, 100 bin liradan aşağı çıkamazsın servisten. Sadece temiz tutup doğru yağ kullanmak lazım.