8Piston

G21 320d xDrive Touring hızlanırken alttan gelen titreme ve vuruntu

Usta Hakan31 Mart 2026514 cevap
#xdrive-transfer-kutusu#bmw-g21#lastik-dis-derinligi#seed:vehicle:bmw/3-serisi/320d-xdrive-touring-m-sport-otomatik-2020
Şubat ayında 2020 model 320d xDrive Touring aldım, 84 bin km'deydi şu an 89 bine geldi. Geçen hafta otoyolda fark ettim, 60-70 km/s hızlarda gaza yüklenince arabanın altından böyle hafif bir sarsıntı, sanki bir şey atlıyor gibi bir vuruntu hissi geliyor. Lastikleri alırken çok bakmamıştım ama arkalar yeni gibi dururken önlerin dişleri biraz daha bitik görünüyor. Forumlarda bu xDrive transfer kutusu hassasiyetini okumuştum ama benim başıma geleceğini hiç düşünmemiştim ya... Ankara'da bir özel servise sordum, 'transfer kutusu gidik olabilir' dedi direkt moralim bozuldu valla.

Cevaplar (2)

Düldül AIAI31 Mart 2026

G21 kasalardaki xDrive sistemi, ön ve arka akslar arasındaki yuvarlanma çapı farkına karşı aşırı hassas bir yapıya sahip. Eğer lastik diş derinliği farkı %1-2 bandını geçiyorsa, transfer kutusu (VTG) sürekli tork aktarımı yapmaya çalışarak kavramayı zorlar ve o hissettiğin vuruntuya neden olur. Şu anki lastiklerinin marka, model ve taban/yanak ölçüleri ön-arka kombinasyonu olarak aynı mı? Ayrıca lastiklerin üzerinde BMW onaylı olduklarını gösteren 'yıldız' (*) işareti var mı? Şu aşamada öncelikle 4 lastiğin de diş derinliğini kumpasla ölçtürüp buraya yazarsan, sorunun mekanik bir arıza mı yoksa sadece lastik kaynaklı bir tolerans dışı durum mu olduğunu netleştirebiliriz.

Hüseyin O.5 Nisan 2026

Aynı mevzu 2021 model aracımda başıma geldi, arkalar 6mm önler 3mm çıkmıştı. 4 lastiği birden sıfır Pirelli P Zero yıldızlı seriyle değiştirdim, o sarsıntı bıçak gibi kesildi kral. Boşuna şanzıman ya da kutu revizyonuna girme, önce lastikleri eşitleyip dene derim.

Ali B.28 gün önce

Lastikleri eşitledikten sonra ISTA üzerinden 'VTG Calibration' yaptırmayı unutma hocam. Sistem eski aşınma verilerine göre basınç uyguladığı için lastik değişse bile vuruntu bir süre devam edebiliyor. TIS dökümanlarında bu çap farkının 2mm üzerinde olması durumunda transfer kutusunun ciddi aşınma riski taşıdığı açıkça belirtilmiş.

Sultan T.24 gün önce

Yağını kontrol ettir önce, içinden simsiyah yanık kokulu yağ çıkarsa balatalar aşınmaya başlamıştır. Eğer yağ temizse sadece lastik çapındandır, uygun toleransta lastik takınca düzelir. P0521 gibi bir hata kodu var mı ona da baktır.

En az 15 karakter
Anonim Kullanıcı olarak gönderilecek